Соус з овочевого фезаліса
(покроковий рецепт з фото)
Вам попадався коли-небудь в руки овочевий фезаліс? Якщо так, то з нього рекомендую зробити неймовірно яскравий, апетитний і незвичайний соус, який стане відмінною закускою і заправкою для салатів.
Хочу показати вам, як приготувати соус з овочевого фезаліса. До яскравого помаранчевого, напевно, звикли вже багато. Я ж хочу запропонувати використовувати зелений, так званий овочевий. Насичений смак, аромат і нескладний процес. Не проходьте повз, а беріть рецепт на замітку!
- Fezalis - 4 штуки
- Гострий перець - 1 штука
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Петрушка - 1/2 пучка
1. Ось такий фезаліс ми будемо використовувати.
2. А ось і весь невеликий набір необхідних інгредієнтів.
3. Фезаліс викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 10-15.
4. Готовий фезаліс трохи остудіть.
5. Всі інгредієнти відправте в чашу блендера.
6. Подрібніть все до однорідності.
7. Готовий соус перед подачею рекомендую охолодити в холодильнику годинку-півтори.