Рецепт Соус з овочевого фезаліса фото

Соус з овочевого фезаліса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гострий перець
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Вам попадався коли-небудь в руки овочевий фезаліс? Якщо так, то з нього рекомендую зробити неймовірно яскравий, апетитний і незвичайний соус, який стане відмінною закускою і заправкою для салатів.

Опис приготування:

Хочу показати вам, як приготувати соус з овочевого фезаліса. До яскравого помаранчевого, напевно, звикли вже багато. Я ж хочу запропонувати використовувати зелений, так званий овочевий. Насичений смак, аромат і нескладний процес. Не проходьте повз, а беріть рецепт на замітку!

  • Fezalis - 4 штуки
  • Гострий перець - 1 штука
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Петрушка - 1/2 пучка
соус з овочевого фезаліса - фото крок 1
1. Ось такий фезаліс ми будемо використовувати.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 2
2. А ось і весь невеликий набір необхідних інгредієнтів.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 3
3. Фезаліс викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту духовку хвилин на 10-15.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 4
4. Готовий фезаліс трохи остудіть.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 5
5. Всі інгредієнти відправте в чашу блендера.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 6
6. Подрібніть все до однорідності.
соус з овочевого фезаліса - фото крок 7
7. Готовий соус перед подачею рекомендую охолодити в холодильнику годинку-півтори.

Схожі рецепти