Соус з кінзою для шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто без розуму від аромату свіжої кінзи, можуть приготувати до шашлику смачний соус на основі сметани. Він ідеально підходить до будь-якого запеченого м'яса і курки, роблячи його більш ніжним на смак.
Пряний аромат кінзи надовго залишиться у вашій пам'яті, якщо ви спробуєте такий соус з обсмаженою шматочком шашлику. Сметана ідеально поєднується з гарячим м'ясом, а яскравий смак зеленої цибулі додасть страві свіжості і соковитості.
- Крем - 150 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Braai - 0, 5 пучка
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Сіль - 3 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Підготуйте інгредієнти.
Сметану будь-якої жирності викладіть в глибоку ємність з високими бортиками. Промийте стебла зеленої цибулі, злегка підсушіть паперовими серветками і подрібніть ножем. Всипте в ємність до сметані.
Промийте зелень кінзи і також подрібніть, додайте до решти інгредієнтів в ємність. За бажанням ви можете посилити смак соусу, додавши трохи більше зелені кінзи і навпаки.
Всипте сіль і мелений чорний перець. Інші приправи і спеції додавати не потрібно, щоб вони не перебили аромат і смак кінзи.
Отпюріруйте всі інгредієнти, перетворюючи їх в ароматний соус. Так як зелена цибуля водянистий, то соус вийде не густим, а в міру рідким.
Викладіть його в соусник, прикрасьте за смаком і подайте до столу, до шашлику.