Соус для шашлику з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами відмінним рецептом приготування соусу для шашлику з баранини. Соус виходить дуже ніжним, пікантним і соковитим одночасно! Відмінно відтіняє смак баранини, так що рекомендую!
Цей рецепт приготування соусу для шашлику з баранини свого часу мене просто підкорив! Всі знають, напевно, що зіра і баранина - відмінне поєднання. Але ось раніше у мене зіра завжди йшла в комплекті з томатною пастою або помідорами. А виявилося, що і з молочними продуктами відмінно поєднується! Та й лайм свою "родзинку" соусу придает… словом, давайте я вам просто розповім, як зробити соус для шашлику з баранини, а ви спробуєте!
- Крем - 180 грам
- Петрушка - 1 щіпка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка (можна замінити лимонним соком)
- Сіль - 1 За смаком
1. Соусу вийде на вказану кількість баранини. М'ясо поки що маринуємо і готуємо, як звикли. А поки займемося соусом. Ось інгредієнти.
2. Всі інгредієнти змішати в блендері. З лайма сік вичавлюємо тільки з м'якоті, а якщо використовуєте лимон - можна і цедру додати. Зелень бажано порвати руками перед подрібненням.
3. От і все! Готовий соус перекладаємо в миску, пробуємо на смак, і при необхідності додамо ще спецій. Смачного!