Маринад для шашлику з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Класний рецепт маринаду для шашлику з баранини. М'ясо маринується суміші меду, гірчиці, цедри апельсина і спецій. В результаті баранина виходить дуже соковитою, набуваючи приємні солодкі нотки.
Перед вами - простий рецепт приготування маринаду для шашлику з баранини. Цей незвичайний маринад надзвичайно добре поєднується не тільки з бараниною, але і з іншими видами м'яса. Спеції додавайте на свій розсуд, за великим рахунком можна обмежиться тільки сіллю і перцем, а можна додати ще щось цікаве. Хай щастить!
- Баранина - 1/2 кілограма
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти для маринаду. Попередньо розтопіть мед до рідкого стану.
Змішайте розтоплений мед з гірчицею, подрібненим часником і цедрою апельсина. Також додайте спеції за смаком, перемішайте. Залийте порізану баранину маринадом, ще раз ретельно перемішайте. Баранина маринується 10-12 годин при кімнатній температурі.