Соус для шашлику зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь пробували шашлик зі сметанним соусом? Пропонований рецепт допоможе вам приготувати гарний, незвичайний, насичений зеленню соус не тільки для шашлику, але і для будь-якого іншого страви.
За наведеним рецептом ви розберетеся, як приготувати соус для шашлику зі свинини, який можна також подавати до картоплі і каші. Для отримання продукту, крім сметани і майонезу, буде потрібно часник і багато зелені. Трави додадуть продукту запашний аромат, зроблять соус корисним. Незважаючи на простоту приготування, блюдо має незвичайний насичений смак.
- Крем - 400 грам
- Майонез - 400 грам
- Часник - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
1. Підготуйте ємність для приготування соусу. Покладіть в неї майонез, додайте сметану. Добре перемішайте.
2. Зелень очистіть від бруду, видаліть поламані та пошкоджені гілочки. Промийте її. Промокніть від вологи. Поріжте на невеликі шматочки пучок зеленої цибулі. Всипте його до сметанному соусу. Докладний пучок кропу і петрушки. Додайте його до приготовляти соусу.
3. Видаліть шкірку з часнику. Пропустіть його через чеснокодавку. Покладіть в соус.
4. Посоліть отриманий соус. Все добре перемішайте. Ваш соус для шашлику зі свинини готовий. Його можна подавати до шашлику зокрема і м'ясних страв в цілому. Вживайте з макаронами. Соус добре підкреслить смак салатів (як овочевих, так і з м'ясними продуктами). Стане в нагоді для перекусу, якщо його щедро нанести на хліб. Подавайте в охолодженому стані. Смачного!