Соус з ікрою для запечених ролів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 хв.
Для запечених ролів прекрасно підходить соус, приготований з помаранчевої ікри"Масаго" і майонезу з високим відсотком жирності. Соус готується дуже швидко і просто, прекрасно підходить до роллам.
Опис приготування:
В Японії немає запечених ролів, а ось у нас навпаки: запечені роли користуються величезною популярністю. Найпростішим соусом, який можна подати до таких роллам, є соус з помаранчевої ікри і майонезу. Готовий соус слід зберігати в холодильнику, але не дуже довго, адже він швидко псується. Сподіваюся, що цей чудовий соус для запечених ролів, приготований в домашніх умовах, буде вам до смаку. Хай щастить!
- Помаранчева ікра"Масаго" - 3 чайних ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки (високої жирності)
У ємність для соусу викладаємо майонез.
Додаємо ікру"Масаго" . Ретельно перемішуємо.
Соус готовий. Смачного!