Рецепт Соус для запечених ролів фото

Соус для запечених ролів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Нещодавно на свято готувала суші з ролами. Вирішила зробити частину в холодному, а частина в гарячому вигляді. Задумалася з приводу соусу, а саме: як приготувати соус для запечених ролів? ось відповідь!

Опис приготування:

Соус для ролів, як правило, робиться гострим. Та й взагалі суші і роли - це як раз такі страви, які припадають до смаку всім любителям гострих відчуттів. Азіатська і східна кухні славляться своєю зневагою до слабкого травному тракту. Вже таке у тамтешніх жителів міцне здоров'я!

  • Майонез - 300 грам
  • Ікра Масаго / летючої риби - 100-150 грам
  • Сир м'який вершковий - 200 грам
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
  • Сир"Філадельфія" - 100 грам
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Часник - 4-5 зубчиків
соус для запечених ролів - фото крок 1
У блендері збиваємо майонез з вершковим сиром. Можете зробити це вручну, просто збивши їх виделкою або вінчиком. Кладемо трохи соусу чілі і кайенского перцю для гостроти.
соус для запечених ролів - фото крок 2
Потім очистимо часник. Його кількість залежить від вашого пристрасті до цього продукту. Даний соус запікатиметься, тому не шкодуйте часнику. Він додасть потрібний аромат страви. Нарізаємо часник на невеликі часточки, можна його натерти на крупній тертці. Додаємо ікру летючої риби. Викладаємо також сир"Філадельфія" (або подібний до нього, який знайдете в магазині).
соус для запечених ролів - фото крок 3
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Цей соус можна класти прямо в роли, або поверх них. Соус готовий до вживання!

Схожі рецепти