Рецепт Соус з чорносливу до м'яса фото

Соус з чорносливу до м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Святковий обід
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

У багатьох ресторанах до м'яса подають соус з чорносливу. Приготувати його в домашніх умовах так само смачно, як в ресторані, вдається не кожному. Однак у мене є фірязикай рецепт, який вам допоможе!

Опис приготування:

Стейк - блюдо досить просте. По суті, це просто підсмажений шматок м'яса. Тому, щоб м'ясо не набридло, до нього потрібно готувати різноманітні соуси, один з яких я і хочу представити вашій увазі. Соус з чорносливу до м'яса готується дуже просто і швидко і ідеально поєднується з підсмаженою м'ясом (особливо - з яловичиною). Цей соус взагалі багато до чого підходить - до котлет, наприклад. Навчіться його готувати - і я гарантую, що ви будете готувати його знову і знову.

  • Цибуля - 1 штука
  • Чорнослив - 6 штук
  • Сливове варення (або джем) - 4 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
соус з чорносливу до м'яса - фото крок 1
Спершу підготуйте інгредієнти. Лук і чорнослив дрібно нарізати.
соус з чорносливу до м'яса - фото крок 2
У підходящої посуді підсмажте нарізану цибулю 2-3 хвилини на середньому вогні, після чого додайте подрібнений чорнослив. Підсмажте ще 1 хвилину, помішуючи.
соус з чорносливу до м'яса - фото крок 3
Потім додайте сливове варення і півсклянки води кімнатної температури. Нагрівайте на середньому вогні, поки соус не загусне. Додайте трохи чорного перцю.
соус з чорносливу до м'яса - фото крок 4
Зніміть соус з вогню, додайте шматочок вершкового масла і добре перемішайте. Соус з чорносливу до м'яса готовий! Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти