Кисіль з чорносливу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви приготували дуже солодку випічку, її відмінно доповнить такий кисіль з чорносливу в домашніх умовах, - його тонкий смак і запах доповнить смак і зменшить зайву солодкість вашого десерту
За цим рецептом виходить густий, ароматний і дуже оригінальний кисіль. Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати кисіль з чорносливу, адже я впевнена, ви такого смачного киселю ще не пробували Так що якщо після готування якоїсь страви залишається зайва жменю чорносливу, - чому б не використати її саме таким чином?
Рецепт киселю з чорносливу - покроково:
1. Для початку наш чорнослив промиємо і запарити в чашці на десять хвилин. Просто викладіть його в чашку або миску, і залийте окропом. І - під кришку.
2. По закінченні цього часу відправляємо наш розм'якшений чорнослив разом з цією водичкою в блендер. Додамо туди ж цукор. Пюріруем все разом.
3. Тим часом ставимо каструльку з водою для варіння на плиту. Як тільки починає прогріватися, - закидаємо туди наше пюре, і ретельно перемішуємо. І залишаємо на плиті до кипіння.
4. Тим часом для нашого рецепта приготування киселю з чорносливу розведемо крохмаль в половині склянки чистої води. Ретельно перемішуємо, щоб Походила біляста рідина без грудок. І, не припиняючи помішування, тонкою цівкою вливаємо її до нашого майбутнього киселю з чорносливу в домашніх умовах.
5. Ще раз добре перемішати, і залишимо покипіти ще приблизно три хвилини.
Знімаємо з вогню, охолоджуємо, - і можна подавати!
- Чорнослив без кісточок - 200 грам
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
Рецепт киселю з чорносливу - покроково:
1. Для початку наш чорнослив промиємо і запарити в чашці на десять хвилин. Просто викладіть його в чашку або миску, і залийте окропом. І - під кришку.
2. По закінченні цього часу відправляємо наш розм'якшений чорнослив разом з цією водичкою в блендер. Додамо туди ж цукор. Пюріруем все разом.
3. Тим часом ставимо каструльку з водою для варіння на плиту. Як тільки починає прогріватися, - закидаємо туди наше пюре, і ретельно перемішуємо. І залишаємо на плиті до кипіння.
4. Тим часом для нашого рецепта приготування киселю з чорносливу розведемо крохмаль в половині склянки чистої води. Ретельно перемішуємо, щоб Походила біляста рідина без грудок. І, не припиняючи помішування, тонкою цівкою вливаємо її до нашого майбутнього киселю з чорносливу в домашніх умовах.
5. Ще раз добре перемішати, і залишимо покипіти ще приблизно три хвилини.
Знімаємо з вогню, охолоджуємо, - і можна подавати!