Рецепт Кисіль з чорносливу фото

Кисіль з чорносливу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Корисний обід
Напої , Кислий
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви приготували дуже солодку випічку, її відмінно доповнить такий кисіль з чорносливу в домашніх умовах, - його тонкий смак і запах доповнить смак і зменшить зайву солодкість вашого десерту

Опис приготування:

За цим рецептом виходить густий, ароматний і дуже оригінальний кисіль. Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати кисіль з чорносливу, адже я впевнена, ви такого смачного киселю ще не пробували Так що якщо після готування якоїсь страви залишається зайва жменю чорносливу, - чому б не використати її саме таким чином?

Рецепт киселю з чорносливу - покроково:

1. Для початку наш чорнослив промиємо і запарити в чашці на десять хвилин. Просто викладіть його в чашку або миску, і залийте окропом. І - під кришку.

2. По закінченні цього часу відправляємо наш розм'якшений чорнослив разом з цією водичкою в блендер. Додамо туди ж цукор. Пюріруем все разом.

3. Тим часом ставимо каструльку з водою для варіння на плиту. Як тільки починає прогріватися, - закидаємо туди наше пюре, і ретельно перемішуємо. І залишаємо на плиті до кипіння.

4. Тим часом для нашого рецепта приготування киселю з чорносливу розведемо крохмаль в половині склянки чистої води. Ретельно перемішуємо, щоб Походила біляста рідина без грудок. І, не припиняючи помішування, тонкою цівкою вливаємо її до нашого майбутнього киселю з чорносливу в домашніх умовах.

5. Ще раз добре перемішати, і залишимо покипіти ще приблизно три хвилини.

Знімаємо з вогню, охолоджуємо, - і можна подавати!


  • Чорнослив без кісточок - 200 грам
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
За цим рецептом виходить густий, ароматний і дуже оригінальний кисіль. Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати кисіль з чорносливу, адже я впевнена, ви такого смачного киселю ще не пробували Так що якщо після готування якоїсь страви залишається зайва жменю чорносливу, - чому б не використати її саме таким чином?

Рецепт киселю з чорносливу - покроково:

1. Для початку наш чорнослив промиємо і запарити в чашці на десять хвилин. Просто викладіть його в чашку або миску, і залийте окропом. І - під кришку.

2. По закінченні цього часу відправляємо наш розм'якшений чорнослив разом з цією водичкою в блендер. Додамо туди ж цукор. Пюріруем все разом.

3. Тим часом ставимо каструльку з водою для варіння на плиту. Як тільки починає прогріватися, - закидаємо туди наше пюре, і ретельно перемішуємо. І залишаємо на плиті до кипіння.

4. Тим часом для нашого рецепта приготування киселю з чорносливу розведемо крохмаль в половині склянки чистої води. Ретельно перемішуємо, щоб Походила біляста рідина без грудок. І, не припиняючи помішування, тонкою цівкою вливаємо її до нашого майбутнього киселю з чорносливу в домашніх умовах.

5. Ще раз добре перемішати, і залишимо покипіти ще приблизно три хвилини.

Знімаємо з вогню, охолоджуємо, - і можна подавати!

Схожі рецепти