Соус вершковий з часником
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний варіант для м'яса, риби або заправки салату - соус вершковий з часником. Це дійсно дуже простий, але надзвичайно смачний соус, який підкреслить і доповнить смак ваших страв.
Приготувати соус вершковий з часником в домашніх умовах можна протягом декількох хвилин. Процес не вимагає особливих зусиль, а значить, його приготування під силу навіть початківцям кулінарам.
- Часник - 5-6 зубчиків
- Вершки - 150-200 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування соусу вершкового з часником, звичайно ж, вимагає великої кількості часнику.
2. На сковороді розтопити трохи вершкового масла.
3. За цей час подрібнити ножем (або видавити через прес) часник.
4. Надіслати часник на сковороду і смажити близько 1 хвилини, щоб він не почав горіти.
5. Влити до часнику вершки і, постійно помішуючи, довести до кипіння.
6. Посолити і поперчити соус. Кількість залежить від ваших смакових уподобань.
7. Залишити соус на повільному вогні хвилин на 10, поки він не загусне і буде мати однорідну консистенцію. Соус вершковий з часником в домашніх умовах готовий.