Рецепт Соус вершковий для пасти фото

Соус вершковий для пасти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Цей чудовий вершковий соус стане прекрасним доповненням до будь-якої пасти. До того ж, його зовсім не складно приготувати. Вершковий соус виходить ароматним і ніжним, так і тане в роті, спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги, рецепт приготування соусу вершкового для пасти в домашніх умовах. Для приготування вам знадобляться: вершки високої жирності, вершкове масло, сир пармезан, чорний перець мелений, сіль і сухі трави (м'ята, базилік, розмарин, шавлія, майоран, орегано, чебрець). Трави додавайте до смаку, хто як любить. Даний соус, стане прекрасним доповненням до ваших макаронів. Вдалого приготування!

  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Сухі трави - За смаком (м'ята, базилік, розмарин, шавлія, майоран, орегано, чебрець)
соус вершковий для пасти - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
соус вершковий для пасти - фото крок 2
На сковороді розтопіть вершкове масло.
соус вершковий для пасти - фото крок 3
Сир пармезан натріть на крупній тертці.
соус вершковий для пасти - фото крок 4
Зробіть повільний вогонь. Викладіть натертий сир на сковороду, дочекайтеся поки він розплавиться, потім влийте вершки, сіль, перець і сухі трави. Отриману суміш перемішайте і дайте прокипіти 5-6 хвилин. Соус повинен загуснути.
соус вершковий для пасти - фото крок 5
Соус готовий! Смачного!

Схожі рецепти