Рецепт Соус «тартар» з маринованими огірками фото

Соус «тартар» з маринованими огірками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Тартар соус
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соуси з маринованими огірками завжди виходять дуже пікантними і смачними. Найяскравішим представником з них можна назвати"Тартар" . Він ідеально поєднується з м'ясними стравами і підходить до овочевих.

Опис приготування:

1. Каперси очистіть від насіння і нарубати ножем.

2. Кріп вимийте і також подрібніть. Солоні огірки поріжте на квадратики або натріть на дрібній тертці.

3. У склянку помістіть відварені жовтки, додайте майонез і сметану. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером до повної однорідності.

4. В отриману масу покладіть подрібнені каперси, кріп і огірочки.

5. Перемішайте все ложкою. Викладіть в будь-яку відповідну посуд і поставте в холодильник.

Якщо ви хочете знати, як приготувати соус"Тартар" з маринованими огірками, то цей рецепт для вас. З нього ви дізнаєтеся, як швидко і просто за допомогою блендера зробити дуже смачний соус. Подавайте його охолодженим, прикрасивши зеленню.


  • Крем - 500 мілілітрів
  • Каперсами - 80 грам
  • Майонез - 500 мілілітрів
  • Вино біле напівсолодке - 70 мілілітрів
  • Мариновані огірки - 200 грам
  • Кріп - 30 грам
  • Варені яєчні жовтки- 4 штуки
1. Каперси очистіть від насіння і нарубати ножем.

2. Кріп вимийте і також подрібніть. Солоні огірки поріжте на квадратики або натріть на дрібній тертці.

3. У склянку помістіть відварені жовтки, додайте майонез і сметану. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером до повної однорідності.

4. В отриману масу покладіть подрібнені каперси, кріп і огірочки.

5. Перемішайте все ложкою. Викладіть в будь-яку відповідну посуд і поставте в холодильник.

Якщо ви хочете знати, як приготувати соус"Тартар" з маринованими огірками, то цей рецепт для вас. З нього ви дізнаєтеся, як швидко і просто за допомогою блендера зробити дуже смачний соус. Подавайте його охолодженим, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти