Соус «тартар» з маринованими огірками
(покроковий рецепт з фото)
Соуси з маринованими огірками завжди виходять дуже пікантними і смачними. Найяскравішим представником з них можна назвати "тартар" . Він ідеально поєднується з м'ясними стравами і підходить до овочевих.
1. Каперси очистіть від насіння і нарубати ножем.
2. Кріп вимийте і також подрібніть. Солоні огірки поріжте на квадратики або натріть на дрібній тертці.
3. У склянку помістіть відварені жовтки, додайте майонез і сметану. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером до повної однорідності.
4. В отриману масу покладіть подрібнені каперси, кріп і огірочки.
5. Перемішайте все ложкою. Викладіть в будь-яку відповідну посуд і поставте в холодильник.
Якщо ви хочете знати, як приготувати соус "тартар" з маринованими огірками, то цей рецепт для вас. З нього ви дізнаєтеся, як швидко і просто за допомогою блендера зробити дуже смачний соус. Подавайте його охолодженим, прикрасивши зеленню.
- Крем - 500 мілілітрів
- Каперсами - 80 грам
- Майонез - 500 мілілітрів
- Вино біле напівсолодке - 70 мілілітрів
- Мариновані огірки - 200 грам
- Кріп - 30 грам
- Варені яєчні жовтки- 4 штуки
2. Кріп вимийте і також подрібніть. Солоні огірки поріжте на квадратики або натріть на дрібній тертці.
3. У склянку помістіть відварені жовтки, додайте майонез і сметану. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером до повної однорідності.
4. В отриману масу покладіть подрібнені каперси, кріп і огірочки.
5. Перемішайте все ложкою. Викладіть в будь-яку відповідну посуд і поставте в холодильник.
Якщо ви хочете знати, як приготувати соус "тартар" з маринованими огірками, то цей рецепт для вас. З нього ви дізнаєтеся, як швидко і просто за допомогою блендера зробити дуже смачний соус. Подавайте його охолодженим, прикрасивши зеленню.