Соус «тартар» з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобається цей холодний соус подавати з рибними стравами. У нього можна додавати каперси, подрібнену зелень, мариновані огірки. А недавно я спробувала додати домашні солоні огірочки.
Ось простий рецепт, як приготувати соус "тартар" з солоними огірками. Приготуйте домашній майонез, розітріть яєчний жовток і додайте дрібно-дрібно нарізані солоні огірочки. Крім рибних страв, соус "татар" подається і до м'ясних страв.
- Масло рослинне - 170 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Перець мелений - За смаком
- Жовток яєчний - 1 штука (відвареної)
- Часник - 1 зубчик
- Огірок - 2 штуки (солоний)
- Цибуля зелена - 1 пучок
Яєчний жовток розкришите за допомогою вилки, додайте пару ложок майонезу і ретельно перемішайте до однорідності.
Солоні огірки наріжте дрібними кубиками і додайте в соус.
"соус тартар" з солоними огірками готовий!