Рецепт Соус «тартар» з солоними огірками фото

Соус «тартар» з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Огірок, Солоний огірок
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Тартар соус

Мені дуже подобається цей холодний соус подавати з рибними стравами. У нього можна додавати каперси, подрібнену зелень, мариновані огірки. А недавно я спробувала додати домашні солоні огірочки.

Ось простий рецепт, як приготувати соус "тартар" з солоними огірками. Приготуйте домашній майонез, розітріть яєчний жовток і додайте дрібно-дрібно нарізані солоні огірочки. Крім рибних страв, соус "татар" подається і до м'ясних страв.


  • Масло рослинне - 170 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Перець мелений - За смаком
  • Жовток яєчний - 1 штука (відвареної)
  • Часник - 1 зубчик
  • Огірок - 2 штуки (солоний)
  • Цибуля зелена - 1 пучок
Яєчний жовток розкришите за допомогою вилки, додайте пару ложок майонезу і ретельно перемішайте до однорідності.
Солоні огірки наріжте дрібними кубиками і додайте в соус.
"соус тартар" з солоними огірками готовий!

Схожі рецепти