Рецепт Соус гуакамоле фото

Соус гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Фрукти, Авокадо, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До м'яса, До риби

Гуакамоле - мексиканський овочевий соус, який найчастіше подають до кукурудзяних чіпсів. У наших реаліях даний екзотичний соус можна використовувати як доповнення до м'ясних страв, гарнірів або рибі.

Приготований в домашніх умовах соус гуакамоле часто вживають як дип (соус для обмакувания). Крім того, його можна використовувати для бутербродів, шаурми або домашніх чіпсів. Не менш смачно подавати соус до м'ясних або рибних страв. Вдалого приготування!

  • Авокадо - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
соус гуакамоле - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помідор промийте і опустіть в окріп, видаліть шкірку, потім дрібно наріжте. Очистіть і подрібніть часник.
соус гуакамоле - фото крок 2
Промийте авокадо, потім розріжте його навпіл і видаліть кісточку. Вишкребіть ложкою м'якоть, потовчіть її якомога дрібніше. Полийте м'якоть лимонним соком.
соус гуакамоле - фото крок 3
У перцю чилі видаляємо насіння і перегородки. Дрібно нарізаємо решту.
соус гуакамоле - фото крок 4
Змішайте в блендері: м'якоть авокадо (политу лимонним соком), подрібнений помідор, перець і часник. Додайте дрібно порізаний пучок кінзи і сіль за смаком. Перемішайте все до однорідної маси. Смачного!

Схожі рецепти