Фаршировані яйця з гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простий, але оригінальної закуски. Дивіться, як приготувати фаршировані яйця з гуакамоле в домашніх умовах. Смачно і просто!
Гуакамоле - чудовий варіант для начинки. Авокадо зі спеціями прекрасно доповнить смак яйця, а якщо додати ще трохи чилі перцю, вийде приголомшливо пікантна закуска. Сам рецепт простий і зрозумілий, так що обов'язково рекомендую взяти на замітку!
- Яйця - 4 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Яйця відварити круто, остудіть, очистіть і акуратно розріжте навпіл.
2. Дістаньте жовток і викладіть в чашу блендера.
3. Туди ж додайте нарізану шматочками м'якоть авокадо, гірчицю, оливкова олія, сіль за смаком.
4. Надішліть в чашу зелень, при бажанні додайте ще трохи перцю. Ще раз збийте.
5. Наповніть гуакамоле половинки яєць. Перед подачею можна присипати їх чилі або паприкою, прикрасити зеленню або шматочками смаженого бекону.
Смачного!
Смачного!