Гуакамоле класичний
(покроковий рецепт з фото)
Це одна з найзнаменитіших закусок мексиканської кухні в домашніх умовах. Я покажу, як приготувати гуакамоле класичний без зайвого клопоту, а ви зможете повторити рецепт. Це приголомшливо!
Це пікантна, апетитна холодна закуска, яка внесе неймовірне розмаїття в ваше щоденне меню. Подавати до столу гуакамоле можна з хрусткими мексиканськими чіпсами, які називаються "начос" . Хочете спробувати щось зовсім незвичне? Тоді це закуска з авокадо - саме те, що вам потрібно!
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Чилі - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Авокадо - 3 штуки
- Петрушка - 1/3 пучка
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам потрібно.
2. Найзручніше готувати гуакамоле в ступці, але можна скористатися і просто глибокої тарілкою і виделкою. З'єднайте подрібнену петрушку, цибуля, чилі і дрібку солі.
3. За допомогою маточки розімніть все до однорідності.
4. Після додайте м'якоть авокадо.
5. Продовжуйте розминати. Тут важливо, щоб консистенція вийшла однорідною, але це не повинно бути пюре!
6. Викладіть туди ж подрібнений помідор.
7. І вже ложкою перемішайте все до однорідності. От і все, гуакамоле класичний можна подавати до столу.