Соус «гуакамоле» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Гуакамоле - це базовий рецепт мексиканської кухні. У багатьох країнах його використовують, як у нас - майонез, хоча він може бути одночасно і гарніром, і салатом, і соусом. Це смачно, корисно і легко!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати соус "гуакамоле" класичний правильно, то уважно підбирайте продукти. Авокадо повинні бути обов'язково м'якими, стиглими, чим більше тим краще. Помідори повинні бути стиглими, невеликого розміру. Кількість халапеньйо визначте самі (в залежності від того, любите ви гостре чи ні). Готувати гаукамоле треба перед подачею, щоб він не потемнів.
- Авокадо - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Braai - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Халапеньо - 1-2 штук
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1
Авокадо потрібно очистити від шкірки. Наріжте його на шматочки і розімніть вилкою до консистенції пюре.
2
Помідори помийте і наріжте дрібненькими кубиками.
3
Цибуля подрібніть в блендері або дуже дрібно наріжте гострим ножем. Так само поступите з халапеньйо.
4
Кінзу помийте і просушіть паперовими рушниками. Потім наріжте.
5
З'єднайте всі інгредієнти, видавіть часник і сік з лимона. Додайте сіль і перемішайте.