Рецепт Солянка з капусти з м'ясом фото

Солянка з капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина, Морква, Цибуля, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо хочете смачно нагодувати свою сім'ю, розповім, як приготувати солянку з капусти з м'ясом. Варто запам'ятати деякі хитрощі, тоді блюдо буде соковите, м'яке і неймовірно смачне.

Можна використовувати будь-яке м'ясо: курку, свинину, яловичину, а також шинку або сосиски. Можна і зовсім обійтися без м'яса, тоді блюдо відмінно підійде для пісного обіду або вечері. Подавайте солянку відразу після приготування. Зберігати її можна в холодильнику. Готуйте страву в казані або каструлі з товстим дном.

  • Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
  • Яловичина - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте невеликими кубиками. Розігрійте казан з рослинним маслом і додайте цибулину.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 2
2. Поки обсмажується цибуля, очистіть і натріть на крупній тертці моркву, потім викладіть її до цибулі.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 3
3. Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками, додайте до овочів через 3 хвилини після моркви.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 4
4. Гарненько все перемішайте, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин на слабкому вогні.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 5
5. Нашинкуйтекапусту і додайте її до решти інгредієнтів в казані.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 6
6. Перемішайте все і готуйте до м'якості капусти під закритою кришкою.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 7
7. Додайте томатну пасту, розмішайте і накрийте кришкою, готуйте 15-20 хвилин.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 8
8. Для 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист, сіль, перець.
солянка з капусти з м'ясом - фото крок 9
9. Подавайте солянку з капустою і м'ясом відразу після виключення вогню, можна як самостійну страву або з гарніром.

Схожі рецепти