Солянка з капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете смачно нагодувати свою сім'ю, розповім, як приготувати солянку з капусти з м'ясом. Варто запам'ятати деякі хитрощі, тоді блюдо буде соковите, м'яке і неймовірно смачне.
Можна використовувати будь-яке м'ясо: курку, свинину, яловичину, а також шинку або сосиски. Можна і зовсім обійтися без м'яса, тоді блюдо відмінно підійде для пісного обіду або вечері. Подавайте солянку відразу після приготування. Зберігати її можна в холодильнику. Готуйте страву в казані або каструлі з товстим дном.
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Яловичина - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте невеликими кубиками. Розігрійте казан з рослинним маслом і додайте цибулину.
2. Поки обсмажується цибуля, очистіть і натріть на крупній тертці моркву, потім викладіть її до цибулі.
3. Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками, додайте до овочів через 3 хвилини після моркви.
4. Гарненько все перемішайте, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин на слабкому вогні.
5. Нашинкуйтекапусту і додайте її до решти інгредієнтів в казані.
6. Перемішайте все і готуйте до м'якості капусти під закритою кришкою.
7. Додайте томатну пасту, розмішайте і накрийте кришкою, готуйте 15-20 хвилин.
8. Для 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист, сіль, перець.
9. Подавайте солянку з капустою і м'ясом відразу після виключення вогню, можна як самостійну страву або з гарніром.