Солодкий яблучний соус
(покроковий рецепт з фото)
Фруктові прості десерти - мої фаворити. Люблю перекушувати ними на полуденок або подавати на сніданок. Трохи кислий смаковий відтінок завжди прикрасить такі солодкі варіанти. Спробуйте це на собі.
Цей рецепт може виступати в якості самостійного блюда, у вигляді діпа для печива, як намазки на тости і хліб або ж стати начинкою для пирога і іншої випічки. Тому багатьом буде корисно дізнатися про те, як приготувати солодкий яблучний соус. Зробити це нескладно, тільки знадобиться близько 1 години на підготовку.
- Яблуко - 10-12 штук
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 75 грам
- Мелена кориця - За смаком
1. Для початку підготуйте яблука. Промийте їх, почистіть і наріжте середніми кубиками, видаливши кісточки з серцевиною.
2. Потім викладіть шматочки у жароміцних форму. Зверху розподіліть цукор і масло кубиками.
3. Потім запікайте фрукти в духовці протягом 45 хвилин при 200 градусах.
4. Після цього м'які плоди придушити в пюре, але не в однорідну консистенцію.
5. Подавайте яблучний соус з корицею. Приємною дегустації!