Рецепт Соус чилі солодкий для курки фото

Соус чилі солодкий для курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Солодке , Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Хочете приготувати натуральний смачний соус, який замінить будь-які покупні? Тоді на замітку вам пропоную рецепт приготування соусу чілі солодкого для курки, який ідеально доповнить ваші страви.

Опис приготування:

Приготований соус чилі солодкий для курки в домашніх умовах можна використовувати в якості маринаду, заправки перед подачею або подавати до страви окремо. Такий соус можна зберігати в холодильнику, а при бажанні доповнити улюбленими спеціями або свіжою зеленню.

  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Винний оцет - 125 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 125 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Заголовок для палітурки - 1 Ст. Ложка
соус чилі солодкий для курки - фото крок 1
1. Для початку необхідно очистити часник і трохи його подрібнити. Перець чилі вимити, просушити і також нарізати. Щоб соус був більш гострим потрібно різати перець разом з насінням. Якщо хочете більш щадний смак, тоді акуратно очистити від насіння, промити, а потім подрібнити.
соус чилі солодкий для курки - фото крок 2
2. Далі необхідно відправити часник і перець в чашу блендера. Додати трохи солі і винний оцет. Збити на повільній швидкості до утворення однорідної маси. Рецепт приготування соусу чілі солодкого для курки можна трохи варіювати - змінюючи кількість часнику і перцю за смаком.
соус чилі солодкий для курки - фото крок 3
3. Отриману масу перелити в невелику каструлю і відправити на вогонь, додавши частину води. Після закипання всипати коричневий цукор. Зменшити вогонь до мінімуму і варити близько 10 хвилин.
соус чилі солодкий для курки - фото крок 4
4. Тепер соус можна спробувати і при необхідності розбавити ще водою. Уварити ще трохи. Окремо в невеликій кількості води розвести кукурудзяну муку до стану пасти. Додати в соус і варити ще близько 10 хвилин.
соус чилі солодкий для курки - фото крок 5
5. Соус можна зняти з вогню і остудити.
соус чилі солодкий для курки - фото крок 6
6. Соус чилі солодкий для курки в домашніх умовах готовий. Після приготування курки таким соусом можна полити ще гарячу птицю. Також в нього можна додати подрібнену свіжу зелень і подавати окремо до будь-якої страви з курки.

Схожі рецепти