Смажений з часником
(покроковий рецепт з фото)
Все геніальне - просто. Але навіть найпростіші страви потрібно вміти готувати. Так що я супроводила цей рецепт приготування смаженого хліба з часником покроковими фото - на всякий випадок.
Адже це тільки на перший погляд здається, що посмажити хліб зможе навіть дитина. А в дійсності - скільки разів мені доводилося їсти хліб, наскрізь просякнуте, просто закінчується маслом, недожаренного і пересмажений, сухий і розвалюється в руках… Між іншим, шматочок підсмаженого хліба, змащеного ароматним часничком - це універсальна закуска і основа для безлічі різноманітних бутербродів. Пара крапель домашнього майонезу і трохи тертого сиру, скибочку свіжого помідора або шматочок соковитої грудинки, гурток відвареного яйця або ложка кабачкової ікри- продуктів, з якими б не поєднувався такий смажений хліб практично не існує в природі.
Так що знати, як приготувати смажений хліб з часником повинна кожна господиня. Приступимо?
- Хліб - 8-10 скибочок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (соняшникова, оливкова, арахісове - будь-який, тільки нерафінована! )
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Ріжемо його на скибочки. Форма - довільна, а ось товщина - 1-1, 2 см. Це важливо!
Зрізати або не зрізати скоринку - на ваш погляд. Мені здається, з нею смачніше; ).
Тепер ви можете споруджувати з нього будь-які бутерброди або хрустіти так, з пивком; ).
У простоті - сила…