Смажений бекон
(покроковий рецепт з фото)
Смажений бекон - неодмінний інгредієнт багатьох страв, від найпростішої яєчні до салату "цезар" . Сьогодні я розповім і покажу, як правильно смажити бекон на сковороді.
Здавалося б, посмажити бекон - простіше і придумати нічого не можна. Однак я сам особисто бачив, що далеко не всім вдається підсмажити бекон правильно - у кого-то він виходить зовсім сирим, у кого-то пересмаженим, як піджарка… словом, жарка бекону - це теж ціла наука. Сподіваюся, мій нехитрий рецепт смаженого бекону допоможе вам з цією наукою розібратися. Хай щастить!
- Бекон - 200 грам
Добре розігрійте суху сковороду (без масла).
На гарячу сковороду покладіть скибочки бекону.
Коли скибочки бекону почнуть закручуватися, переверніть їх на іншу сторону і продовжуйте смажити.
Готовий смажений бекон зі сковороди перекладаємо на паперові рушники, щоб ті ввібрали зайвий жир.