Рецепт Смажений бекон фото

Смажений бекон
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Субпродукти , Картопля , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Смажений бекон - неодмінний інгредієнт багатьох страв, від найпростішої яєчні до салату"Цезар" . Сьогодні я розповім і покажу, як правильно смажити бекон на сковороді.

Опис приготування:

Здавалося б, посмажити бекон - простіше і придумати нічого не можна. Однак я сам особисто бачив, що далеко не всім вдається підсмажити бекон правильно - у кого-то він виходить зовсім сирим, у кого-то пересмаженим, як піджарка… словом, жарка бекону - це теж ціла наука. Сподіваюся, мій нехитрий рецепт смаженого бекону допоможе вам з цією наукою розібратися. Хай щастить!

  • Бекон - 200 грам
смажений бекон - фото крок 1
Добре розігрійте суху сковороду (без масла).
смажений бекон - фото крок 2
На гарячу сковороду покладіть скибочки бекону.
смажений бекон - фото крок 3
Коли скибочки бекону почнуть закручуватися, переверніть їх на іншу сторону і продовжуйте смажити.
смажений бекон - фото крок 4
Готовий смажений бекон зі сковороди перекладаємо на паперові рушники, щоб ті ввібрали зайвий жир.

Схожі рецепти