Бекон на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви відправляєтеся на пікнік і хочете приготувати ситну, смачну і швидку закуску, зробіть бекон на грилі. Дуже класний варіант і мінімум клопоту. Всім рекомендую для різноманітності!
Бекон смажиться швидко і дуже просто. При бажанні його можна доповнити спеціями, наприклад. З беконом виходить відмінний салат або сендвіч. Для перекусу на природі - прекрасна ідея.
- Бекон - 10 скибочок
Підготуйте бекон і фольгу.
Решітку для мангала я рекомендую застелити фольгою, щоб жир не капав в мангал, утворюючи вогонь.
Викладіть бекон.
Приготуйте мангал.
Надішліть бекон на гриль.
Смажте, періодично перевертаючи щипцями.
Готовий бекон зніміть з вогню і викладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Хрусткий, апетитний і смачний бекон на грилі готовий. Смачного!