Бекон в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Як би я не намагалася прищепити моїй родині звичку їсти тільки здорову їжу, але нажаль. Чоловік каже, що ніколи не зможе повністю перейти на таке харчування, і замовляє калорійні страви на вечерю.
Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати бекон в духовці. До такого гарячого на гарнір підійде картопля або суміш овочів. Крім головного інгредієнта, ми тільки будемо використовувати приправи і сіль. І тут вам потрібно буде ідеально прорахувати пропорції, щоб м'ясо було в міру Просолов.
- Бекон - 1 кілограм
- Спеції - За смаком (хміль-сунелі, лавровий лист, сухий часник, мелений червоний і чорний перець)
- Сіль - За смаком
На беконі зробіть надрізи. Натріть його всіма спеціями і сіллю. Залиште маринуватися на ніч в холодильнику.
Загорніть м'ясо в рукав. Приберіть його в духовку на 45-50 хвилин при 180 градусах.
Готову страву можна їсти і в гарячому вигляді, і як закуску в холодному. Приємною дегустації!