Бекон запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хороший, свіжий бекон ідеально підходить для запікання в духовці - так він виходить хрустким, але не дуже сухим. Це - ідеальний інгредієнт для вашого ситного сніданку.
Переваг запікання бекону в духовці - безліч. По перше, бекон виходить не такий жирний, як якщо б його смажили. По-друге, цей спосіб дозволяє уникнути безладу на кухні - нічого не бризкається, все акуратно і просто. По-третє, це економить час - не потрібно безперебійно поглядати на бекон, досить просто встановити потрібну температуру. Так що, якщо ви любите бекон, цей нескладний рецепт бекону запеченого в духовці обов'язково вам стане в нагоді.
- Бекон - 400 грам
Бекон нарізати на скибочки товщиною приблизно в 5 мм.
Духовку розігріти до 190 градусів. Скибочки бекону укласти на лист фольги.
Надіслати бекон в духовку і запікати 15-20 хвилин.
Бекон запечений в духовці готовий.