Рецепт Бекон з баклажанів фото

Бекон з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Баклажан
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок

Це справжній хіт серед веганських рецептів! Тонкі хрусткі скибочки бекону з баклажанів не залишать вас байдужими! Беріть на замітку!

Чи не ручаюсь за повне подібності страви з оригіналом, але яскравий копчений смак рослинного бекону варто того, щоб це спробувати. Ідеально підходить для додавання в бургери і салати. Якщо у вас немає сушарки, баклажани можна запікати в духовці 3-4 години при температурі 60-70 градусів. Томатну пасту і рідкий дим можна замінити на соус барбекю. А тепер, я розповім докладніше, як приготувати бекон з баклажанів.

  • Баклажан - 1 штука
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рідкий дим - 1 Чайна ложка
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник гранульований - 1/2 чайних ложки
  • Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
  • Топінамбур сироп - 1/2 чайних ложки
бекон з баклажанів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
бекон з баклажанів - фото крок 2
Помийте баклажан, очистіть його від шкірки. Потім наріжте уздовж на тонкі пластини.
бекон з баклажанів - фото крок 3
Змішайте всі інші інгредієнти разом.
бекон з баклажанів - фото крок 4
Промажьте пластини баклажана соусом, залиште маринуватися мінімум на 2 годину.
бекон з баклажанів - фото крок 5
Викладіть баклажан одним шаром в сушарку, посуха 6-8 годин при мінімальній температурі.
бекон з баклажанів - фото крок 6
Бекон з баклажанів готовий, смачного!

Схожі рецепти