Бекон в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Бекон люблять багато, однак якщо смажити його звичайним способом - він виходить занадто жирний, забризкує всю плиту. Пропоную більш гуманний рецепт приготування бекону в мікровнолновке.
Бекон, який викликає таке захоплення у багатьох чоловіків (що я, ніде правди діти, у деяких жінок - теж), можна готувати різними способами. Мабуть, самий "чистий" варіант - це робити бекон в мікрохвильовці. Тут не доведеться бруднити море посуду, не доведеться відмивати плиту від бризок жиру. Та й уважно стежити за беконом не потрібно - просто поставив в мікрохвильовку і чекаєш. Зручно, загалом. А бекон в мікрохвильовці виходить - такий же смачний, як і будь-який інший.
- Бекон - 300 грам
Тонко наріжте бекон (втім, зазвичай він вже продається нарізаним).
Викладіть бекон в жароміцний посуд. Зверху рекомендую накрити посуд паперовим рушником, щоб не забризкати всю мікрохвильовку жиром.
Поставте в духовку і готуйте на середній потужності протягом 5-6 хвилин.
Ближче до кінця приготування ви почуєте, як бекон почне шкварчать. Це знак, що бекон доходить до готовності.
От і все - хрусткий бекон в мікрохвильовці готовий. Смачного!