Рецепт Смажені раки фото

Смажені раки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Рак
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження

Чи не придумали ще смачніше закуски до пива, ніж раки. Раки варені або смажені виходять неймовірно смачними. Рекомендую спробувати приготувати гострих раком в соєвому соусі і з табаско, дивіться рецепт!

Щоб приготувати смажених раків, вам знадобиться глибока велика сковорода, в якій поміститься приблизно 20 невеликих раків, а також їх можна буде перевертати легко. Я люблю готувати раків гострими, не тільки з соєвим соусом, але і з соусом табаско і чилі. Тоді вони особливо пікантні виходять.

  • Раки - 0, 5 кілограма
  • Соєвий соус - 600 грам
  • Соус чилі - 150 грам
  • Соус Табаско - 10 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
смажені раки - фото крок 1
Якщо ви використовуєте дрібних раків, а не великих, тоді сміливо можете цілими їх і смажити.
смажені раки - фото крок 2
Промийте раків гарненько, щоб не було сміття.
смажені раки - фото крок 3
Для смаження нам знадобиться глибока сковорідка, в якій треба змішати соуси: соєвий, чилі, табаско. Також додаємо масло рослинне і часник. Підігрійте все.
Потім опустіть в сковорідку раків промитих, обсмажуйте в суміші соусів хвилин 10-15 з двох боків.
смажені раки - фото крок 4
Готові раки набувають характерного червоний колір.
смажені раки - фото крок 5
Готових смажених раків подавайте з часточками лимона до пива. Смачного!

Схожі рецепти