Смажені раки
(покроковий рецепт з фото)
Чи не придумали ще смачніше закуски до пива, ніж раки. Раки варені або смажені виходять неймовірно смачними. Рекомендую спробувати приготувати гострих раком в соєвому соусі і з табаско, дивіться рецепт!
Щоб приготувати смажених раків, вам знадобиться глибока велика сковорода, в якій поміститься приблизно 20 невеликих раків, а також їх можна буде перевертати легко. Я люблю готувати раків гострими, не тільки з соєвим соусом, але і з соусом табаско і чилі. Тоді вони особливо пікантні виходять.
- Раки - 0, 5 кілограма
- Соєвий соус - 600 грам
- Соус чилі - 150 грам
- Соус Табаско - 10 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Якщо ви використовуєте дрібних раків, а не великих, тоді сміливо можете цілими їх і смажити.
Промийте раків гарненько, щоб не було сміття.
Для смаження нам знадобиться глибока сковорідка, в якій треба змішати соуси: соєвий, чилі, табаско. Також додаємо масло рослинне і часник. Підігрійте все.
Потім опустіть в сковорідку раків промитих, обсмажуйте в суміші соусів хвилин 10-15 з двох боків.
Потім опустіть в сковорідку раків промитих, обсмажуйте в суміші соусів хвилин 10-15 з двох боків.
Готові раки набувають характерного червоний колір.
Готових смажених раків подавайте з часточками лимона до пива. Смачного!