Рецепт Смажені раки фото

Смажені раки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Рак
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Чи не придумали ще смачніше закуски до пива, ніж раки. Раки варені або смажені виходять неймовірно смачними. Рекомендую спробувати приготувати гострих раком в соєвому соусі і з табаско, дивіться рецепт!

Опис приготування:

Щоб приготувати смажених раків, вам знадобиться глибока велика сковорода, в якій поміститься приблизно 20 невеликих раків, а також їх можна буде перевертати легко. Я люблю готувати раків гострими, не тільки з соєвим соусом, але і з соусом табаско і чилі. Тоді вони особливо пікантні виходять.

  • Раки - 0, 5 кілограма
  • Соєвий соус - 600 грам
  • Соус чилі - 150 грам
  • Соус Табаско - 10 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
смажені раки - фото крок 1
Якщо ви використовуєте дрібних раків, а не великих, тоді сміливо можете цілими їх і смажити.
смажені раки - фото крок 2
Промийте раків гарненько, щоб не було сміття.
смажені раки - фото крок 3
Для смаження нам знадобиться глибока сковорідка, в якій треба змішати соуси: соєвий, чилі, табаско. Також додаємо масло рослинне і часник. Підігрійте все.
Потім опустіть в сковорідку раків промитих, обсмажуйте в суміші соусів хвилин 10-15 з двох боків.
смажені раки - фото крок 4
Готові раки набувають характерного червоний колір.
смажені раки - фото крок 5
Готових смажених раків подавайте з часточками лимона до пива. Смачного!

Схожі рецепти