Раки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Раки - одне з небагатьох страв, приготувати яке дуже просто і неймовірно смачно. У більшості випадків раків відварюють, я ж хочу поділитися рецептом, як приготувати раків на сковороді.
Опис приготування:
Особливу увагу варто приділити вибору самих раків. Якщо ви не ловите їх самі, то при покупці вибирайте живих раків. Перед очищенням раків потрібно потримати в чистій воді протягом декількох годин, щоб вони простіше відмивалися. А потім вже приступати до приготування. Готувати їх можна безліччю способів, але смажені раки - це оригінальний спосіб, який сподобається багатьом, особливо любителям пива.
- Раки - 20 штук
- Соєвий соус - 500 мілілітрів
- Соус чилі - 150 мілілітрів
- Табаско - 10 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 100 грам
1
Часник пропустіть через часниковий прес і змішайте з усіма компонентами в сковороді.
2
Помийте добре раків і підготуйте їх до приготування.
3
Змішайте в глибокій сковороді все рідкі інгредієнти і додайте часник. Закип'ятіть соус і опустіть в нього раків.
4
Підсмажуйте їх на середньому вогні 10 хвилин з обох сторін.
5
При подачі можна раків скропити соком лимона. Смачного!