Рецепт Копчені раки фото

Копчені раки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Рак
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , День народження
Страви копчені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Такий рецепт приготування копчених раків - досить простий і під силу кожному. Але зате результат вас точно приємно здивує - виходять смачними і незвичайно соковитими! Спробуйте обов'язково!

Опис приготування:

Розповім, як зробити копчених раків - на природі виходить смачно і ароматно! раніше я раків тільки варила, але після того, як спробувала їх замаринувати і закоптити, зрозуміла, наскільки ж вони можуть вийти ніжними - всілякі делікатеси на кшталт креветок, як то кажуть, "відпочивають" !

  • Раки - 1 кілограм
  • Пиво - 1.5 L
  • Кріп насіння - 2 Ст. Ложки
  • Кріп гілки - 1 пучок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
копчені раки - фото крок 1
1. Робимо розсіл - сіль розводимо в пиві, додамо насіння і гілки кропу. Топимо в ньому раків, і залишити на добу.
копчені раки - фото крок 2
2. Викладаємо раків на решітку мангала, і копти, як звикли. Якщо ж не вмієте - просто можна"подкоптіть" їх на вугіллі.
копчені раки - фото крок 3
3. Посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти