Копчені раки
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування копчених раків - досить простий і під силу кожному. Але зате результат вас точно приємно здивує - виходять смачними і незвичайно соковитими! Спробуйте обов'язково!
Розповім, як зробити копчених раків - на природі виходить смачно і ароматно! раніше я раків тільки варила, але після того, як спробувала їх замаринувати і закоптити, зрозуміла, наскільки ж вони можуть вийти ніжними - всілякі делікатеси на кшталт креветок, як то кажуть, "відпочивають"!
- Раки - 1 кілограм
- Пиво - 1.5 L
- Кріп насіння - 2 Ст. Ложки
- Кріп гілки - 1 пучок
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Робимо розсіл - сіль розводимо в пиві, додамо насіння і гілки кропу. Топимо в ньому раків, і залишити на добу.
2. Викладаємо раків на решітку мангала, і копти, як звикли. Якщо ж не вмієте - просто можна "подкоптіть" їх на вугіллі.
3. Посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!