Копчені сосиски
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні домашні сосиски, приготовані своїми руками зі справжнього м'яса складуть гідну конкуренцію аналогам з магазину. А якщо їх ще й підрум'янити над димком! просто смакота.
Що може бути смачніше домашніх копчених сосисок? приступаємо. Спочатку пропустіть через м'ясорубку м'ясо, часник і сало, додайте спеції. Фаршем наповніть оболонки і зав'яжіть кінці. Тепер відваріть сосиски в киплячій воді 5-7 хвилин. Витопите жир з сала, обмажте їм сосиски і розкладіть на решітці над димом. Довести до готовності і дати його до столу. Смачного!
- Свинина - 2, 5 кілограма
- Сало - 0, 5 кілограма
- Голівка часнику - 2 штуки
- Сіль, спеції для м'яса - За смаком
- Оболонки для сосисок - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Промийте м'ясо, очистіть часник.
Пропустіть через м'ясорубку все м'ясо, часник і 400 г. Промисловість. Додайте спеції за смаком і добре перемішайте.
Наповніть оболонки для сосисок фаршем і зав'яжіть кінці.
З решти 100 г. Сала витопити жир. Сосиски відварити в киплячій воді протягом 5-7 хвилин, потім змастити жиром, розкладіть на решітці і доведіть до готовності над димом. Останній крок краще робити на природі. На стіл подавайте з гірчицею або аджикою, свіжої зелень і хлібом. Також не завадить келих хорошого пива або вина.