Рецепт Копчені креветки фото

Копчені креветки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
На природу , На святковий стіл
Страви копчені
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Мінімум інгредієнтів - толькр креветки. Максимум задоволення від не банальна частування на пікніку під відкритим небом. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Проста закуска на пікнік замість банального шашлику. Отже, помийте креветки, установіть їх на шампура і помістіть в коптильню. Насипте туди вільховою тріски і солі і коптити на середньому вогні одну годину. Після цього можна подавати блюдо до столу. Смачного!

  • Королівські креветки - 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Вільхова тріска - 300 грам
копчені креветки - фото крок 1
Креветки промийте під проточною водою.
копчені креветки - фото крок 2
Gee урожай shpazhki або shampura.
копчені креветки - фото крок 3
Підготуйте коптильню - насипте в неї 300 грам вільховою тріски і пару столових ложок солі.
копчені креветки - фото крок 4
Помістіть в коптильню шпажки з креветками, закрийте і поставте на середній вогонь. Копти 1 час. Після цього можна подавати блюдо до столу.

Схожі рецепти