Копчені креветки
(покроковий рецепт з фото)
Мінімум інгредієнтів - толькр креветки. Максимум задоволення від не банальна частування на пікніку під відкритим небом. Пригощайтеся!
Проста закуска на пікнік замість банального шашлику. Отже, помийте креветки, установіть їх на шампура і помістіть в коптильню. Насипте туди вільховою тріски і солі і коптити на середньому вогні одну годину. Після цього можна подавати блюдо до столу. Смачного!
- Королівські креветки - 2 кілограма
- Сіль - За смаком
- Вільхова тріска - 300 грам
Креветки промийте під проточною водою.
Gee урожай shpazhki або shampura.
Підготуйте коптильню - насипте в неї 300 грам вільховою тріски і пару столових ложок солі.
Помістіть в коптильню шпажки з креветками, закрийте і поставте на середній вогонь. Копти 1 час. Після цього можна подавати блюдо до столу.