Рецепт Копчені яйця фото

Копчені яйця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Оригінальна закуска для вашого столу! Запишіть рецепт копчених яєць зараз, щоб не пошкодувати про це потім!

Опис приготування:

Спробуйте спантеличити своїх гостей такий закускою. Копчені яйця можна і готові купити, але домашні вони набагато смачніше. Їх можна потім і в салат додавати, і просто так подати з овочами. Для приготування копчених яєць знадобиться рідкий дим. Я беру 2 столові ложки - для своєрідного аромату більш ніж вистачає.

  • Яйця - 4-6 штук
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець горошком - 5-7 штук
  • Перець духмяний - 5-7 штук
  • Імбир - 1 щіпка
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Lukovaâ лушпиння - 2 Ст. Ложки
  • Рідкий дим - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 5 L
копчені яйця - фото крок 1
Цибулю дрібно порізати, змішати зі спеціями.
копчені яйця - фото крок 2
У киплячу воду кидаємо цибулю і спеції.
копчені яйця - фото крок 3
Потім додайте лушпиння цибулі. Варити хвилини 3-4, після того, як закипить.
копчені яйця - фото крок 4
Зніміть з вогню, штам, дайте охолонути до кімнатної температури.
копчені яйця - фото крок 5
Яйця відварити, чистий, додайте рідкий дим в відвар.
копчені яйця - фото крок 6
Покладіть туди яйця, залиште на 4-5 годин.
копчені яйця - фото крок 7
Минуло 4 годину, а наші копчені яйця вже готові.
Обсушити серветкою і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти