Копчені яйця
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна закуска для вашого столу! Запишіть рецепт копчених яєць зараз, щоб не пошкодувати про це потім!
Спробуйте спантеличити своїх гостей такий закускою. Копчені яйця можна і готові купити, але домашні вони набагато смачніше. Їх можна потім і в салат додавати, і просто так подати з овочами. Для приготування копчених яєць знадобиться рідкий дим. Я беру 2 столові ложки - для своєрідного аромату більш ніж вистачає.
- Яйця - 4-6 штук
- Цукор - 3 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець горошком - 5-7 штук
- Перець духмяний - 5-7 штук
- Імбир - 1 щіпка
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Lukovaâ лушпиння - 2 Ст. Ложки
- Рідкий дим - 2 Ст. Ложки
- Вода - 0, 5 L
Цибулю дрібно порізати, змішати зі спеціями.
У киплячу воду кидаємо цибулю і спеції.
Потім додайте лушпиння цибулі. Варити хвилини 3-4, після того, як закипить.
Зніміть з вогню, штам, дайте охолонути до кімнатної температури.
Яйця відварити, чистий, додайте рідкий дим в відвар.
Покладіть туди яйця, залиште на 4-5 годин.
Минуло 4 годину, а наші копчені яйця вже готові.
Обсушити серветкою і подавайте. Смачного!
Обсушити серветкою і подавайте. Смачного!