Раки паніровані
(покроковий рецепт з фото)
Варені раки самі по собі - вже смачна страва, а в пікантній паніровці - взагалі делікатес. Не дарма в середньовічній Франції раки були зведені в "кардинальський сан" . Ділюся рецептом панірованих раків.
Рецепт раків в паніровці допоможе вам облагородити банальних варених раків, подати їх більш оригінально і незвично. Доведеться трохи повозитися, але результат вийде карколомний - я гарантую це! Сподіваюся, що рецепт раків в паніровці допоможе вам приготувати дійсно класне блюдо, здатне приємно здивувати навіть досвідченого їдця.
Отже, рецепт панірованих раків:
1. Збийте молоко зі спеціями віночком. В отриману суміш покладіть очищених раків і залиште на 15 хвилин.
2. Перемішайте борошно, сіль і перець в іншій мисочці.
3. Замочених очищених раків обвалюють в сухої суміші з обох сторін.
4. У сковороді розтопіть вершкове масло. У розтоплене масло викладайте раків і обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.
От і все, паніровані раки готові! Подавати можна як теплими, так і остиглими, в якості закуски. Смачного!
- Раки - 4 штуки (очищені)
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Спеції - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Отже, рецепт панірованих раків:
1. Збийте молоко зі спеціями віночком. В отриману суміш покладіть очищених раків і залиште на 15 хвилин.
2. Перемішайте борошно, сіль і перець в іншій мисочці.
3. Замочених очищених раків обвалюють в сухої суміші з обох сторін.
4. У сковороді розтопіть вершкове масло. У розтоплене масло викладайте раків і обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.
От і все, паніровані раки готові! Подавати можна як теплими, так і остиглими, в якості закуски. Смачного!