Смажені креветки з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Смажені креветки з авокадо - справжній святковий страва. Красиве, смачне і корисне. Зробити його неважко, та й на двох-чотирьох знадобиться не так вже й багато продуктів. А враження буде сильним!
Смажені креветки з авокадо зробити абсолютно нескладно і швидко, але маринувати їх рекомендується всю ніч. Для мене це зручне блюдо для свята, тому що його можна зробити напередодні. Помідори і авокадо повинні бути найкращої якості! Авокадо стиглий і м'який, а помідори ароматні. Креветки обсмажуються буквально п'ять хвилин. Спеції для приготування смажених креветок з авокадо можете змінювати на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Креветки - 350 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Червоний перець - 1 щіпка
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Авокадо - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець - За смаком
До оцту додати лимонний сік і перець.
Додати гірчицю. Розмішати.
На сковороді розігріти масло, обсмажити часник і цибулю. Додати креветки. Смажити 4-5 хвилин.
Креветки зняти зі сковороди.
Опустити креветки в маринад.
Додати масло, перець чилі.
Додати залишився лук. Перемішати. Накрити креветки плівкою і залишити на ніч у холодильнику.
Перед подачею очистіть креветки від маринаду. Покладіть їх в половинки авокадо з помідорами. Полийте соусом.
Смачного!