Смажена качка з соусом з червоної смородини
(покроковий рецепт з фото)
Смажена качка з соусом з червоної смородини - смачне блюдо, яке можна подати на святковий стіл. Виглядає і пахне блюдо чудово, соус - неймовірний. Читайте рецепт і готуйте!
Смажена качка з соусом з червоної смородини гідна прикрасити який-небудь сімейне свято, коли збереться у вас в гостях шість-вісім осіб. Подайте качку з печеним в духовці картоплею і пропущеним через сито соусом.
- Качка - 1 штука
- Червона смородина - 350 грам
- Вино - 700 мілілітрів
- Картопля - 1 кілограм
- Імбир - 1 штука (відросток)
- Цибуля - 5 штук
- Цукор - 3 чайних ложки
- Мандарин - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Приготуйте продукти.
Качку помити і підрізати крила.
Качечку посолити і поперчити.
Качку покладіть на деко і 45 хвилин смажте в духовці. Злийте зайвий з дека.
У миску покласти картоплю, додати жир, розмарин, сіль і перець.
На сковороду налити масло.
На сковороду викласти смородину, цукор і долийте вино.
Смородину проварите, поки ягоди не розваряться.
Качку запікайте до готовності.
Картоплю запечіть в духовці.
Смачного!