Рецепт Аджика з червоної смородини на зиму фото

Аджика з червоної смородини на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Ягоди, Смородина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На швидку руку
Аджика

Рецепт приготування аджики з червоної смородини на зиму мені підказала подруга. Вона підгледіла цей соус в передачі про корейську кухню. Там його подавали до м'яса, але і з хлібом дуже смачно, раджу!

Звичайно ж, і я відразу попереджаю - це не класичний рецепт аджики з червоної смородини на зиму по-корейськи. Адже я навіть не впевнена, що у них там є червона смородина. Напевно, якісь інші, місцеві ягоди додавали. Але знаю точно, що заготовка повинна вийти кислуватою і гострої. До речі, Не бійтеся, що в цьому рецепті приготування аджики з червоної смородини на зиму так багато часнику і перцю чилі, - вони є природними консервантами, тому такий гострий соус варити не треба, він відмінно буде зберігатися цілу зиму! Бажаю удачі!

  • Червона смородина - 500 грам
  • Часник - 6 зубчиків
  • Перець чилі - 4 штуки
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 200 грам
аджика з червоної смородини на зиму - фото крок 1
1. Перетираємо ягоди, часник і обидва види перців в блендері, або пропускаємо через м'ясорубку. З перців не забудьте вийняти насіння.
аджика з червоної смородини на зиму - фото крок 2
2. Засипаємо цукром і сіллю. Перемішаємо, пробуємо на смак. Регулюємо гостроту / кислоту / солодкість, як вам подобається. Залишимо на ніч постояти.
аджика з червоної смородини на зиму - фото крок 3
3. А тепер розкладаємо по стерильним баночках, і закриваємо на зиму. Зберігаємо в холодильнику.
аджика з червоної смородини на зиму - фото крок 4
4. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти