Смачний соус до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Є макарони, але немає соусу? Не біда! Спробуйте приготувати соус за моїм рецептом, практично з підручних інгредієнтів, які завжди є в вашому холодильнику. Ситно, смачно і дуже швидко!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування смачного соусу до макаронів. Макарони слід завчасно відварити, адже соус готується буквально за 15 хвилин. Із зазначених інгредієнтів виходить 2-3 порції смачного соусу для макаронів. Вдалого приготування!
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Печериці - 3 штуки
- Помідор - 1/2 штуки
- Бекон - 3 скибочки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля зелена - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 20 грам
Розігріваємо на сковороді оливкове масло. Викладаємо туди подрібнений часник, roza_ker, помішуючи, 2-3 хвилини. Додаємо порізані скибочками шампіньйони. Солимо до смаку.
Додаємо порізану бекон, смажимо ще 5 хвилин. Тепер кладемо порізані томати і перець, солимо ще раз. Готуємо 4-5 хвилин на повільному вогні до м'якості овочів. В кінці кладемо подрібнену зелену цибулю, перемішуємо.
Трьом на тертці сир.
Відварені макарони поливаємо соусом зі сковороди.
Присипаємо тертим сиром. Смачного!