Рецепт Грибний соус до макаронів фото

Грибний соус до макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Гриби
Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Соуси
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Чудовий соус з грибів, вершків і сиру чудово підійде до макаронів і страв з них. Соус виходить легким, ніжним і дуже ситним, а головне - дуже смачним.

Опис приготування:

Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибного соусу до макаронів. Готовим гарячим соусом полийте відварені макарони, зверху можна присипати подрібненою зеленню і меленими волоськими горіхами. Також соус підходить до картоплі і рису. Гарного вам дня!

  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Гриби лісові - 50 грам (сушені)
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
грибний соус до макаронів - фото крок 1
Гриби замочити в холодній воді на 30 хвилин, потім промийте. На сковороді обсмажте подрібнений часник, додайте гриби, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.
грибний соус до макаронів - фото крок 2
Влийте вершки, доведіть до кипіння і варіть соус 1 хвилину.
грибний соус до макаронів - фото крок 3
Додайте тертий сир, перемішайте і смажте на повільному вогні, поки сир не розплавиться.
грибний соус до макаронів - фото крок 4
Тепер, готовим соусом, можна сміливо полити макарони. Смачного!

Схожі рецепти