Грибний соус до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий соус з грибів, вершків і сиру чудово підійде до макаронів і страв з них. Соус виходить легким, ніжним і дуже ситним, а головне - дуже смачним.
Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибного соусу до макаронів. Готовим гарячим соусом полийте відварені макарони, зверху можна присипати подрібненою зеленню і меленими волоськими горіхами. Також соус підходить до картоплі і рису. Гарного вам дня!
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Гриби лісові - 50 грам (сушені)
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 300 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Гриби замочити в холодній воді на 30 хвилин, потім промийте. На сковороді обсмажте подрібнений часник, додайте гриби, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.
Влийте вершки, доведіть до кипіння і варіть соус 1 хвилину.
Додайте тертий сир, перемішайте і смажте на повільному вогні, поки сир не розплавиться.
Тепер, готовим соусом, можна сміливо полити макарони. Смачного!