Рецепт Смачна яловичина фото

Смачна яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Мені подобається поєднання м'яса з грибами. І тут я покажу вам, як приготувати вксуную яловичину з печерицями. Це щось схоже на бефстроганов. Подавати будемо з вареними макаронами.

Опис приготування:

При тому, що рецепт приготування цієї яловичини дуже простий, м'ясо виходить дуже ароматний і дійсно смачним. А нехитрий гарнір з макаронів не спростила блюдо, а лише зосередить увагу на вишуканий смак м'яса.

Пробуйте самі і пригощайте свою сім'ю і гостей. Смачного!


  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Говяжа вирізка - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Печериці - 350 грам
  • Вино біле сухе - 120 мілілітрів
  • Яловичий бульйон - 300 мілілітрів
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Сіль, перець, петрушка - За смаком
смачна яловичина - фото крок 1
Поставте відварюватися пасту за інструкцією. У сковороду покладіть 2 ложки олії і обсмажте яловичину, порізану смужками, до золотистої скоринки, сіль і poperčite.
смачна яловичина - фото крок 2
Приберіть м'ясо, в сковороду покладіть масло, що залишилося, подрібніть цибулю і обсмажте хвилинку. Додайте подрібнений часник і порізані гриби, смажте хвилин 7-8.
смачна яловичина - фото крок 3
Влийте в сковороду вино, дайте йому википіти. Окремо з'єднайте борошно з бульйоном, перемішайте. За необхідності додайте сіль і перець. Влийте рідина в сковороду, кип'ятіть 5 хвилин.
смачна яловичина - фото крок 4
Відварені макарони викладіть на тарілку, а зверху викладіть наш бефстроганов з грибами. Перед подачею присипте зеленню.

Схожі рецепти