Рецепт Смачна яловичина на сковороді фото

Смачна яловичина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мінімум інгредієнтів, основний акцент на м'ясі. Для приготування цієї страви постарайтеся знайти якомога більше свіжу яловичину - не більше 3 днів після забою. Результат варто пошуків.

Все геніальне просто. Це можна сміливо сказати про яловичину на сковороді. Дуже просте і неймовірно смачна страва. Досить порізати м'ясо на шматки потрібного розміру і обсмажити на вершковому маслі до потрібного ступеня на свій смак. Не забудьте при цьому посолити і поперчити. І все! Смачного!

  • Яловичина - 800 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
смачна яловичина на сковороді - фото крок 1
Помийте м'ясо для стейка проточною водою.
смачна яловичина на сковороді - фото крок 2
Поріжте його на 3-4 шматка товщиною близько 4 см.
смачна яловичина на сковороді - фото крок 3
Розтопіть на сильному вогні вершкове масло.
смачна яловичина на сковороді - фото крок 4
Посоліть і поперчіть шматки м'яса з одного боку і викладіть їх на сковороду. Трохи обсмажте.
смачна яловичина на сковороді - фото крок 5
Потім посоліть і перчите іншу сторону і переверніть.
смачна яловичина на сковороді - фото крок 6
Для гарної прожарювання буде потрібно близько 5 хвилин для кожної сторони. Середня прожарка - це 4 хвилини, ну а стейк «з кров'ю» - не більше 3 хвилин з кожного боку. Так що вибирайте час обсмажування на свій смак.

Схожі рецепти