Смачна яловичина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Мінімум інгредієнтів, основний акцент на м'ясі. Для приготування цієї страви постарайтеся знайти якомога більше свіжу яловичину - не більше 3 днів після забою. Результат варто пошуків.
Все геніальне просто. Це можна сміливо сказати про яловичину на сковороді. Дуже просте і неймовірно смачна страва. Досить порізати м'ясо на шматки потрібного розміру і обсмажити на вершковому маслі до потрібного ступеня на свій смак. Не забудьте при цьому посолити і поперчити. І все! Смачного!
- Яловичина - 800 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
Помийте м'ясо для стейка проточною водою.
Поріжте його на 3-4 шматка товщиною близько 4 см.
Розтопіть на сильному вогні вершкове масло.
Посоліть і поперчіть шматки м'яса з одного боку і викладіть їх на сковороду. Трохи обсмажте.
Потім посоліть і перчите іншу сторону і переверніть.
Для гарної прожарювання буде потрібно близько 5 хвилин для кожної сторони. Середня прожарка - це 4 хвилини, ну а стейк «з кров'ю» - не більше 3 хвилин з кожного боку. Так що вибирайте час обсмажування на свій смак.