Яловичина, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт смаженої яловичини, безсумнівно, стане в нагоді початківцям господаркам. М'ясо, приготоване таким способом, виходить дуже ніжним і соковитим. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Звичайно, в цю страву можна додати і інші овочі: часник або морква. Також цілком можуть підійти сюди вершки або сметана і улюблені спеції. Таку яловичину смачно подавати з відвареною картоплею і салатом зі свіжих овочів. Готуйте і діліться враженнями!
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Лук наріжте півкільцями.
2. На сковороді розігрійте масло, викладіть шматочки м'яса.
3. Обсмажте до хрусткої скоринки.
4. Додайте цибулю і обсмажте все разом.
5. Додайте воду, зменшіть вогонь і тушкуйте на невеликому вогні близько години. Посоліть м'ясо в самому кінці.
6. Смачного!