Рецепт Яловичина, смажена на сковороді фото

Яловичина, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Найпростіший рецепт смаженої яловичини, безсумнівно, стане в нагоді початківцям господаркам. М'ясо, приготоване таким способом, виходить дуже ніжним і соковитим. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Опис приготування:

Звичайно, в цю страву можна додати і інші овочі: часник або морква. Також цілком можуть підійти сюди вершки або сметана і улюблені спеції. Таку яловичину смачно подавати з відвареною картоплею і салатом зі свіжих овочів. Готуйте і діліться враженнями!

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 1
1. Яловичину промийте, наріжте шматочками. Лук наріжте півкільцями.
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте масло, викладіть шматочки м'яса.
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 3
3. Обсмажте до хрусткої скоринки.
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 4
4. Додайте цибулю і обсмажте все разом.
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 5
5. Додайте воду, зменшіть вогонь і тушкуйте на невеликому вогні близько години. Посоліть м'ясо в самому кінці.
яловичина, смажена на сковороді - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти