Яловичина, смажена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніщо не зрівняється з простим м'ясом, смачно посмажені. А за рецептом яловичини, смаженої в мультиварці тепер це ще й легко зробити!
Готувати м'ясо в мультиварці мало чим відрізняється від звичного приготування. Так, для приготування яловичини, смаженої в мультиварці нам знадобиться яловича вирізка, спеції за смаком і трохи масла рослинного. Подавати м'ясо можна з чим завгодно: картоплею, рисом, овочами та інше. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 300-400 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо промийте і поріжте шматочками.
Додати сіль, поперчіть.
У чашу мультиварки налийте олії. Викладіть м'ясо, поставте режим "випічка" з 45 хвилин.
Не забувайте кожні 10 хвилин помішувати.
Готова яловичина, смажена в мультиварці може бути подана на стіл і приємного вам апетиту!