Рецепт Яловичина, смажена в мультиварці фото

Яловичина, смажена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Ніщо не зрівняється з простим м'ясом, смачно посмажені. А за рецептом яловичини, смаженої в мультиварці тепер це ще й легко зробити!

Опис приготування:

Готувати м'ясо в мультиварці мало чим відрізняється від звичного приготування. Так, для приготування яловичини, смаженої в мультиварці нам знадобиться яловича вирізка, спеції за смаком і трохи масла рослинного. Подавати м'ясо можна з чим завгодно: картоплею, рисом, овочами та інше. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 300-400 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 2
М'ясо промийте і поріжте шматочками.
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть.
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 4
У чашу мультиварки налийте олії. Викладіть м'ясо, поставте режим"Випічка" з 45 хвилин.
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 5
Не забувайте кожні 10 хвилин помішувати.
яловичина, смажена в мультиварці - фото крок 6
Готова яловичина, смажена в мультиварці може бути подана на стіл і приємного вам апетиту!

Схожі рецепти