Смажена яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смажена яловичина в мультиварці - це дивно просте і дуже смачна страва. При мінімумі зусиль ви отримаєте чудове м'ясо.
Смажена яловичина в мультиварці виходить дуже ніжною і соковитою. Таке м'ясо прекрасно підійде до будь-якого гарніру і свіжим овочам.
- Яловичина - 500 грам
- Біле вино - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш перців - 1 щіпка
- Сушені трави - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Розмарин - 2 штуки
1. Рецепт приготування смаженої яловичини в мультиварці має кілька секретів. Один з них - це вибір самого м'яса. Вибирати краще свіжий шматочок і бажано лопатку. При бажанні можна нарізати м'ясо порційними шматочками, проте в даному випадку пропоную приготувати його цілком. М'ясо необхідно ретельно вимити і просушити.
2. Другий секрет цієї страви - це маринад. Для його приготування спочатку потрібно приготувати суміш приправ. З'єднати дрібку солі, суміш перців (чорний, рожевий, паприка, і т.Д.) і улюблені сушені трави. Ретельно змішати всі в ступці.
3. Для приготування маринаду також необхідно з'єднати гірчицю, біле сухе вино і трохи рослинного масла (краще оливкова). Додати спеції і помістити в маринад м'ясо. Залишити його на 30-40 хвилин в маринаді.
4. Промариноване м'ясо викласти в мультиварку. Покласти гілочку розмарину. Зверху вилити весь маринад і включити режим Випічка. Готуватися яловичина буде близько 60-75 хвилин.
5. Коли смажена яловичина в мультиварці в домашніх умовах готова, м'ясо можна подавати до столу. Маринад, в якому смажилося м'ясо, при бажанні можна подати до столу - він буде прекрасним соусом. Така яловичина підійде до будь-якого гарніру і свіжим овочам.