Рецепт Яловичина смажена фото

Яловичина смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Крупи , Говяжа вирізка , Цибуля , Мал , Горох
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Хочу розповісти вам, як приготувати яловичину смажену. Це буде повноцінне м'ясне гаряче блюдо на основі рису, обсмаженої яловичини, овочів і деяких інших інгредієнтів. Спробуйте, це смачно.

Опис приготування:

Якщо у вас є відварений рис, то ви впораєтеся зі стравою менш, ніж за півгодини. Але якщо почнете варити рис паралельно з першим кроком, то витратите трохи більше 30 хвилин. Так що це блюдо цілком можна вважати швидким у приготуванні.

Тут присутні азіатські нотки, а також ситність, яка нам так до душі.

  • Яловичина - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 3 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Рис відварний - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горошок зелений - 50 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Цукор - 1 щіпка
яловичина смажена - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. М'ясо порізати невеликими шматочками, подрібніть обидва види цибулі, злегка збийте яйця з сіллю. З'єднайте крохмаль, ложку соєвого соусу і ложку масла, трохи перцю, ложку води. Покладіть м'ясо в цей маринад і залиште поки.
яловичина смажена - фото крок 2
На ложці олії почніть обсмажувати яйця. Як тільки вони схопляться, добре їх перемішайте лопаткою, дозвольте приготуватися.
яловичина смажена - фото крок 3
Дістаньте м'ясо з маринаду. На ложці розпеченого масла обсмажте яловичину хвилини 2-3, потім знову поверніть в маринад.
яловичина смажена - фото крок 4
Відваріть рис звичним способом. На маслі від яловичини обсмажити цибулю ріпчасту до золотистого.
яловичина смажена - фото крок 5
Надішліть до цибулі рис і розбийте грудочки, якщо є. З масла і соєвого соусу зробіть заправку і влийте до рису, туди ж відправте яловичину разом із залишками маринаду.
яловичина смажена - фото крок 6
Тепер залишилося додати сюди яйця, горошок, зелена цибуля і прогріти все кілька хвилин.

Схожі рецепти