Рецепт Яловичина смажена фото

Яловичина смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Яловичина, Крупи, Говяжа вирізка, Цибуля, Мал, Горох
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу розповісти вам, як приготувати яловичину смажену. Це буде повноцінне м'ясне гаряче блюдо на основі рису, обсмаженої яловичини, овочів і деяких інших інгредієнтів. Спробуйте, це смачно.

Якщо у вас є відварений рис, то ви впораєтеся зі стравою менш, ніж за півгодини. Але якщо почнете варити рис паралельно з першим кроком, то витратите трохи більше 30 хвилин. Так що це блюдо цілком можна вважати швидким у приготуванні.

Тут присутні азіатські нотки, а також ситність, яка нам так до душі.

  • Яловичина - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 3 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Рис відварний - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горошок зелений - 50 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Цукор - 1 щіпка
яловичина смажена - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. М'ясо порізати невеликими шматочками, подрібніть обидва види цибулі, злегка збийте яйця з сіллю. З'єднайте крохмаль, ложку соєвого соусу і ложку масла, трохи перцю, ложку води. Покладіть м'ясо в цей маринад і залиште поки.
яловичина смажена - фото крок 2
На ложці олії почніть обсмажувати яйця. Як тільки вони схопляться, добре їх перемішайте лопаткою, дозвольте приготуватися.
яловичина смажена - фото крок 3
Дістаньте м'ясо з маринаду. На ложці розпеченого масла обсмажте яловичину хвилини 2-3, потім знову поверніть в маринад.
яловичина смажена - фото крок 4
Відваріть рис звичним способом. На маслі від яловичини обсмажити цибулю ріпчасту до золотистого.
яловичина смажена - фото крок 5
Надішліть до цибулі рис і розбийте грудочки, якщо є. З масла і соєвого соусу зробіть заправку і влийте до рису, туди ж відправте яловичину разом із залишками маринаду.
яловичина смажена - фото крок 6
Тепер залишилося додати сюди яйця, горошок, зелена цибуля і прогріти все кілька хвилин.

Схожі рецепти