Яловичина смажена
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати яловичину смажену. Це буде повноцінне м'ясне гаряче блюдо на основі рису, обсмаженої яловичини, овочів і деяких інших інгредієнтів. Спробуйте, це смачно.
Якщо у вас є відварений рис, то ви впораєтеся зі стравою менш, ніж за півгодини. Але якщо почнете варити рис паралельно з першим кроком, то витратите трохи більше 30 хвилин. Так що це блюдо цілком можна вважати швидким у приготуванні.
Тут присутні азіатські нотки, а також ситність, яка нам так до душі.
- Яловичина - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Рис відварний - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Горошок зелений - 50 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Цукор - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти. М'ясо порізати невеликими шматочками, подрібніть обидва види цибулі, злегка збийте яйця з сіллю. З'єднайте крохмаль, ложку соєвого соусу і ложку масла, трохи перцю, ложку води. Покладіть м'ясо в цей маринад і залиште поки.
На ложці олії почніть обсмажувати яйця. Як тільки вони схопляться, добре їх перемішайте лопаткою, дозвольте приготуватися.
Дістаньте м'ясо з маринаду. На ложці розпеченого масла обсмажте яловичину хвилини 2-3, потім знову поверніть в маринад.
Відваріть рис звичним способом. На маслі від яловичини обсмажити цибулю ріпчасту до золотистого.
Надішліть до цибулі рис і розбийте грудочки, якщо є. З масла і соєвого соусу зробіть заправку і влийте до рису, туди ж відправте яловичину разом із залишками маринаду.
Тепер залишилося додати сюди яйця, горошок, зелена цибуля і прогріти все кілька хвилин.