Яловичина, смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, кулінарні шедеври, - це добре, і всім подобається експериментувати. А от чоловікам часто подавай кулінарну класику. Так що ось вам простий рецепт яловичини, смаженої з цибулею, шедевр!
Думаю, ви погодитеся, що така яловичина, смажена з цибулею в домашніх умовах завжди отримує купу компліментів. Навіть гурмани не встоять перед ароматом і соковитим видом справжнього домашнього м'яса! Цибуля додає м'ясу справжню соковитість, а вже аромат-то який! словом, я навіть не стану довго розхвалювати цей класичний рецепт яловичини, смаженої з цибулею, - напевно ви і самі все це знаєте! Спробуйте!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 4 штуки (половина - в бульйон, половина - для засмажкою.)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Отже, щоб яловичина на Сковорода не "висохла", спочатку рекомендую її протушкувати майже до готовності разом з цибулею і сіллю.
2. Коли м'ясо стане м'яким, - виловлюємо його з бульйону, і відправимо на добре прогріту сковороду з рослинним маслом.
3. Що залишився лук подрібнюємо, обсмажити до золотистого кольору окремо. Коли м'ясо зарум'яниться, додамо лук і спеції, перемішаємо, подаємо. Готово!