Рецепт Яловичина, смажена з цибулею фото

Яловичина, смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Звичайно ж, кулінарні шедеври, - це добре, і всім подобається експериментувати. А от чоловікам часто подавай кулінарну класику. Так що ось вам простий рецепт яловичини, смаженої з цибулею, шедевр!

Опис приготування:

Думаю, ви погодитеся, що така яловичина, смажена з цибулею в домашніх умовах завжди отримує купу компліментів. Навіть гурмани не встоять перед ароматом і соковитим видом справжнього домашнього м'яса! Цибуля додає м'ясу справжню соковитість, а вже аромат-то який! словом, я навіть не стану довго розхвалювати цей класичний рецепт яловичини, смаженої з цибулею, - напевно ви і самі все це знаєте! Спробуйте!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки (половина - в бульйон, половина - для засмажкою.)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина, смажена з цибулею - фото крок 1
1. Отже, щоб яловичина на Сковорода не"висохла" , спочатку рекомендую її протушкувати майже до готовності разом з цибулею і сіллю.
яловичина, смажена з цибулею - фото крок 2
2. Коли м'ясо стане м'яким, - виловлюємо його з бульйону, і відправимо на добре прогріту сковороду з рослинним маслом.
яловичина, смажена з цибулею - фото крок 3
3. Що залишився лук подрібнюємо, обсмажити до золотистого кольору окремо. Коли м'ясо зарум'яниться, додамо лук і спеції, перемішаємо, подаємо. Готово!

Схожі рецепти