Смачна смажена картопля
(покроковий рецепт з фото)
Смачна смажена картопля з часничком і гострим стручковим перцем, да з підсмаженою скоринкою… що може бути смачніше! Розповім і покажу, як приготувати це нехитре, але улюблене багатьма блюдо.
Картопля по цьому рецепту готується в невеликій кількості оливкової олії, виходить м'якою всередині і хрусткою зовні. Декілька порад: виберіть жовту картоплю і наріжте все скибочки однакової товщини; скибочки картоплі перед смаженням краще обсушити; кладіть картопля в добре розігріту олію; не потрібно відразу заважати картоплю, дайте час, щоб на поверхні скибочок утворилася скоринка, тоді вони не поламаються при перемішуванні; в потрібний час зменшите або збільште вогонь під сковородою; вибирайте сковороду з високими краями, так як гаряче масло бризкається; після обсмажування сковороду вимийте і закип'ятіть в ній воду з оцтом - так зникнуть всі запахи і сковорода буде готова до нових, смачних страв))
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Перець чилі (свіжий або сухий) - 1 штука
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком