Рецепт Скумбрія в гарячому маринаді фото

Скумбрія в гарячому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Солоне

Якщо ви не довіряєте якості покупної солоної рибки, приготуйте самостійно скумбрію в гарячому маринаді. Вона виходить дивно м'якою, пікантною і дуже смачною. Рекомендую рецепт!

Така скумбрія готова до вживання вже через 4-5 годин після приготування. Але щоб вона як слід просочилася, залиште її в маринаді на ніч. Якщо ви любите слабкосолений рибку, зменшіть трохи кількість солі і додайте в маринад цукор.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Рибку вимийте, очистіть і обсушити паперовим рушником.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 2
Очистіть цибулину, наріжте півкільцями і викладіть на дно контейнера, де будете маринувати рибку.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 3
Скумбрію наріжте порційними шматочками, видаливши голову і хвіст.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 4
Для приготування маринаду в воду додайте сіль, перець, масло і лавровий лист. Доведіть до кипіння.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 5
Влийте оцет і через хвилину зніміть з вогню.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 6
Залийте скумбрію гарячим маринадом. Після охолодження накрийте кришкою і приберіть в холодильник.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 7
Готову рибку я рекомендую дістати з маринаду, щоб вона не пересолити.
скумбрія в гарячому маринаді - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти