Скумбрія в томатному маринаді з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія не є дієтичним продуктом через великий вміст жиру. Але це не означає, що її потрібно прибрати з раціону. Грамотно приготовану страву не тільки буде дозволено, але корисно.
Ситне, соковите блюдо обов'язково вам сподобається і стане бажаним "гостем" на вашому столі. Адже готується воно дуже швидко і з ним впорається починаюча господиня.
- Скумбрія - 2-3 штук (свіжоморожені)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Соєвий соус - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець духмяний - За смаком
- Кетчуп - 150 грам
Необхідні продукти.
Лук подрібніть в блендері в пюре, додайте соєвий соус, кетчуп. Перемішайте.
Розморожену скумбрію, попатраєте, наріжте на порційні шматки і перекладіть в глибоку тару. Залийте підготовленим томатним маринадом. Добре змастити кожен шматочок і залиште при кімнатній температурі на 1 час. Також можна рибу замаринувати з вечора і залишити в холодильнику.
З плином часу, рибу перекладіть в чашу мультиварки. На рибу викладіть залишки маринаду. Виставите програму "випічка" і варіть до сигналу про закінчення програми.
Час минув. Риба готова.
Скумбрію в томатному маринаді з кетчупом можна подавати як самостійне блюдо. Смачного!