Рецепт Скумбрія в томатному маринаді з кетчупом фото

Скумбрія в томатному маринаді з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля , Скумбрія
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Скумбрія не є дієтичним продуктом через великий вміст жиру. Але це не означає, що її потрібно прибрати з раціону. Грамотно приготовану страву не тільки буде дозволено, але корисно.

Опис приготування:

Ситне, соковите блюдо обов'язково вам сподобається і стане бажаним"гостем" на вашому столі. Адже готується воно дуже швидко і з ним впорається починаюча господиня.

  • Скумбрія - 2-3 штук (свіжоморожені)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Соєвий соус - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець духмяний - За смаком
  • Кетчуп - 150 грам
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 1
Необхідні продукти.
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 2
Лук подрібніть в блендері в пюре, додайте соєвий соус, кетчуп. Перемішайте.
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 3
Розморожену скумбрію, попатраєте, наріжте на порційні шматки і перекладіть в глибоку тару. Залийте підготовленим томатним маринадом. Добре змастити кожен шматочок і залиште при кімнатній температурі на 1 час. Також можна рибу замаринувати з вечора і залишити в холодильнику.
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 4
З плином часу, рибу перекладіть в чашу мультиварки. На рибу викладіть залишки маринаду. Виставите програму"Випічка" і варіть до сигналу про закінчення програми.
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 5
Час минув. Риба готова.
скумбрія в томатному маринаді з кетчупом - фото крок 6
Скумбрію в томатному маринаді з кетчупом можна подавати як самостійне блюдо. Смачного!

Схожі рецепти