Котлети з капусти в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і ніжні котлети з капусти. Сподобаються не тільки діабетикам, але і всім любителям овочевих страв.
Приготувати котлети з капусти в томатному соусі з кетчупом можна навіть на сніданок, так як котлети досить ситні, а сама капуста містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів. А можна подати їх у якості гарніру з м'ясними або рибними стравами. Рецепт бюджетний, але в той же час дуже смачний! Котлети виходять найніжніші, буквально тануть у роті! Беріть рецепт на замітку!
- Капуста - 350 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки(amarantovaya)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Томатний кетчуп - 2 Ст. Ложки (без цукру і крохмалю)
- Вода - 150 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте і складіть в глибоку миску.
Додайте до капусти дрібку солі і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше і пустила сік.
Додайте яйце, амарантового борошно (можна замінити на будь-яку іншу), нарізану дрібними кубиками цибулину, сіль і перець за смаком. Можна додати улюблені спеції.
Добре все перемішайте.
На сковороді розігрійте олію. Викладайте масу столовою ложкою, формуючи котлети. Обсмажити одну сторону, котлети переверніть і обсмажте другу.
Потім на цій же сковороді обсмажте другу цибулину. Нарізану кубиками.